Vrijwilliger

OPROEP VRIJWILLIGERS

De oproep in de vorige nieuwsbrief heeft gelukkig veel response gekregen. Hierdoor is onze Commissie Toernooien en Competitie vrijwel geheel vernieuwd, met Marcel Laan als ervaren kracht nog steeds in touw die bereid is zijn nieuwe collega’s in te werken. Hans Collignon is tijdens de Van De Zande Open Kampioenschappen de laatste keer als toernooileider opgetreden. Hans, bedankt voor alle actieve jaren en we wensen je veel plezier met je nieuwe sport.

Ook de Jeugdcommissie is uitgebreid, maar nog steeds zoeken we naar aanvulling van deze en andere commissies, zoals de Paviljoen Commissie en de Commissie Sponsoring en Communicatie. Verder zijn per maart 2019 maar liefst 6 bestuursfuncties vacant!

Door middel van een posteractie zal in de komende weken speciale aandacht worden gegeven aan de noodzakelijke vernieuwingen en zal een concrete tekst aangeven voor welke functies en taken we versterking zoeken. Let op de posters in en buiten het Paviljoen!

Heb je vóór die tijd al vragen over vacatures of vrijwilligerswerk in het algemeen, neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Joep van Nieuwstadt (voorzitter, interim voorzitter CSC)           06 53 17 67 81
Linda Verhoeven (secretaris)                                                             06 57 54 65 07
Gerwin Witlox (penningmeester)                                                      06 22 13 35 77
Marcel Koevoets (facilitair)                                                                 06 21 55 87 13
Jacco Dijkstra (voorzitter paviljoencommissie)                             06 28 26 30 49
Hugo van Ballegoy (voorzitter CTC, interim voorzitter Jeugd)  06 53 21 37 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *