Clubhistorie

TC Boemerang is in april 1952 opgericht door drie meisjes,te weten M.Schellekens, J.van Riel en R.van Riel en zeven jongens,te weten P.Schellekens, A.Bienert,J. Bienert, S.Kemmeren,M.Brekelmans,T.Schalken en S.Smit.

Vanaf 1969 werd  tennisclub TC Boemerang door de heren L. Hornman en W. de Cock nieuw leven ingeblazen In 1971 werd door het toenmalige bestuur aan eenieder die in de Efteling tenniste gevraagd lid te worden van TC Boemerang. Gedurende 32 jaar heeft TC Boemerang getennist op de 4 tennisbanen in de Efteling. In april 1984 verhuisde TC Boemerang naar sportpark “Eikendijk”, hetgeen een uitbreiding inhield van 4 banen naar 7 verlichte banen. Hierdoor kon de club uitgroeien naar maximaal 650 leden.

In 1997 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden met 2 zogenaamde canada-ten  (all weather) banen. Vanaf dat moment heeft het wintertennis bij TC Boemerang zijn intrede gedaan.

In 2000 is na een roerige Algemene Ledenvergadering het besluit genomen om kunstgras zijn intrede te laten doen bij TC Boemerang. Voorjaar 2000 zijn er 5 gravelbanen vervangen door kunstgrasbanen en zijn wij van een zomervereniging overgegaan naar een jaarvereniging.
Dit werd in 2002 nog eens extra ondersteund door de vervanging van de laatste 4 gravelbanen door kunstgrasbanen.

De huidige voorzitter van de vereniging is de heer J. van Nieuwstadt. Voor hem hebben nog 9 voorzitters de club bestuurd, te weten de heren W. Tilanus, S. Wijgerde, H. Ooteman, W. Verkuijlen , R. Rijnja, B. Heerkens (interim), H. Hornman en L. Hofmann (interim) en P. Roestenberg.

Neem hier contact met ons op

Voor vragen/opmerkingen