Logo Tcboemerang Wit

Nieuwe Corona maatregelen, tenniswedstrijden blijven mogelijk

De nieuwe landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus betekenen dat in de komende 3 weken (tot 20 oktober) de sociale contacten drastisch worden beperkt. Gelukkig kunnen we blijven tennissen, naast vrij spelen ook in competitieverband of tijdens toernooien. Dit alles wel zonder publiek en met sluiting van de sportkantines (met uitzondering van toiletten). Vanuit veiligheidsoverweging heeft het TC Boemerang besloten de kleedruimtes te sluiten.

Hieronder de belangrijkste punten op een rij:

– Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop.

– Dit geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

– Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Kom kort voor aanvang en ga direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park.

– Voor de vrijdagavond competitie is het mogelijk om 2 uur achter elkaar te spelen, indien de tegenstanders akkoord zijn.

– De begeleider van een jeugdlid t/m 17 jaar mag zowel bij een uitwedstrijd als een thuiswedstrijd blijven kijken.

– Als een jeugdlid t/m 17 jaar op de eigen accommodatie speelt, dan worden ouders (ook als ze het kind brengen naar de club) als toeschouwer gezien en mogen zij niet blijven kijken.

– Voor ouders van jeugdleden t/m 17 jaar geldt dat zij alleen mogen kijken wanneer zij hun kind naar een andere vereniging brengen (als chauffeur) voor het spelen een wedstrijd (competitie en toernooien).

– Het spelen van competitie binnen de huidige maatregelen is goed mogelijk en tennis is een veilige sport, maar we hebben begrip en respect voor de keuze van een team of individuele speler om niet te spelen. Neem altijd eerst contact op met wedstrijdtennis@kntlb.nl om de mogelijkheden van vervanging van spelers en uitstellen van wedstrijden te bespreken. Als er geen andere optie is dan terugtrekking van het team uit de KNLTB Competitie 2020, dan zal de KNLTB gezien de huidige ontwikkelingen coulant omgaan met terugtrekkingen en hiervoor geen boete opleggen.

– Tot dinsdag 20 oktober is er geen bardienst omdat ons paviljoen gesloten is.

Heb je nog een andere vraag, dan is het antwoord te vinden op ttps://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *