Lid worden

Momenteel heeft TC Boemerang geen wachtlijst!

 

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier online te gaan en wordt LID van TC Boemerang.

Om Lid te worden van TC Boemerang  kunt u zich aanmelden door het online formulier hieronder in te vullen. U dient nogwel een originele pasfoto op te sturen naar de secretaris. Vervolgens ontvangt u een rekening voor betaling van het inschrijfgeld en de contributie.

Als uw betaling binnen is, wordt u officieel ingeschreven als lid van TC Boemerang en wordt u aangemeld als lid bij de KNLTB. U ontvangt de officiële tennispas van de KNLTB. Deze officiële tennispas is niet alleen bedoeld om af te hangen bij TC Boemerang als u vrij gaat tennissen, maar geeft u tevens het recht om uit te komen in de competitie en in officiële tennistoernooien.

Aan het lidmaatschap van TC Boemerang zijn uiteraard ook financiële verplichtingen verbonden. Hieronder treft u het overzicht aan van de contributie voor het jaar 2015. De genoemde bedragen gelden bij een lidmaatschap voor het hele jaar 2016. Bij latere aanmeldingen, betaalt u niet voor het hele jaar maar voor de resterende maanden.

KEUZES LIDMAATSCHAP EN KENNISMAKING TENNIS

Senioren (in het jaar dat je 18 wordt of ouder)

  • Inschrijfgeld   EUR   15,– eenmalig
  • Contributie  EUR   156,50 per jaar
  • Rustende leden  EUR   27,– per jaar (rustend lid is een niet-actief spelend lid)
  • Waarborgsom bardienst EUR   30,– eenmalig

Junioren  13 – 17 jaar (wordt je in 2016, 13 dan ben je een junior)

  • Inschrijfgeld junioren EUR    5,– (éénmalig)
  • Contributie junioren EUR  71,50 per jaar

Pupillen tot 13 jaar 

  • Inschrijfgeld pupillen EUR    5, — (éénmalig)
  • Contributie pupillen EUR  59.50 per jaar

MKMT: Maak Kennis Met Tennis !
(alle jeugdleden tot 17 jaar die voor het eerst kennismaken met tennis)

Een geweldig introductie aanbod, als je tennis leuk vind of het eens wilt uitproberen. Een eerste ervaring, onder begeleiding van geweldige trainers, die jou zeker gaan helpen het tennisspel te leren en er veel plezier uit te halen.

Inschrijfgeld      € 0.00 /  Contributie        € 20.00    (vast bedrag t/m december van dit jaar ongeacht de maand van instappen, de  contributie is verrekend in het lesgeld van TSTK)

U dient tevens het inschrijfformulier van TC Boemerang in te vullen op deze website, bij LID WORDEN. Vergeet u dit niet!

Gaat een MKMT-lid tot 13 jaar na de proefperiode door, dan moet het inschrijfgeld en de contributie betaald worden, dat geldt voor een pupil tot 13 jaar (word je in 2015 13, dan ben je junior)

Inschrijfgeld      € 5.00 /  Contributie        € 59.50

Gaat een MKMT-lid tussen 13 jaar en 17 jaar na de proefperiode door, dan moet het inschrijfgeld en de contributie betaald worden, dat geldt voor een junior tot 17 jaar.

Inschrijfgeld      € 5.00 /  Contributie        € 71.50

U kunt zich hierboven online als nieuw lid aanmelden, U dient dan nog wel een recente pasfoto te sturen naar:   Secretariaat TC Boemerang, Postbus 279, 5170 AG Kaatsheuvel

Of een digitale pasfoto naar ledenadm@tc-boemerang.nl

Mutaties van huidige leden of opzeggen lidmaatschap: mail uw wijzigingen aan de ledenadministratie !

Wij verwijzen u graag naar de pagina wijzigen / opzeggen lidmaatschap voor de voorwaarden die van toepassing zijn, volgens reglement van TC Boemerang.

Neem hier contact met ons op

Voor vragen/opmerkingen