Bardienst

     Plannen bar-/keukendiensten voor 2019.

Al eerder hebben we je geïnformeerd over het nieuwe barplansysteem van All United.

Inmiddels naderen we 2019 en moet je je bar-/keukendiensten voor 2019 gaan plannen. ( zie formulier ‘Zelf plannen bardiensten’. )

Hiervoor heb je 2 weken de tijd en wel van:
Zaterdag, 1 december tot en met zondag, 16 december 2018.

Hiervoor moet je inloggen op All United en daarvoor heb je een “gebruikersnaam” en “Wachtwoord” nodig. Dit alles kun je nalezen in het document;  “Aanvragen [nieuw] wachtwoord” op onze website en bijgevoegd.

Je “gebruikersnaam” is je KNLTB-nummer zoals ook op je KNLTB-pas staat aangegeven.

Je “Wachtwoord” krijg je na de eerste aanvraag direct gemaild. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat het correcte e-mailadres bekend is bij de ledenadministratie.
Mocht dit (nog) niet het geval zijn dan moet je dit eerst laten aanpassen in de ledenadministratie en dit kan door een mail te sturen naar; ledenadm@tc-boemerang.nl

Op onze website staan nog een aantal handleidingen over het gebruik van het barplansysteem van All United. Lees deze ook eens door zodat je weet wat er allemaal mogelijk is en wat je zelf kunt.

Aandachtspunten planning bar-/keukendiensten

 • Begin met januari en februari bij het inplannen van je bar-/keukendiensten.
 • Voor elk kalenderjaar moet ieder senior lid (muv leden die voor 1 januari van het betreffende kalenderjaar al 70 jaar zijn) intekenen in het nieuwe jaarrooster bar-/keukendiensten en minimaal 9 punten behalen. Uiteraard mag je extra bar-/keukendiensten plannen (ook 70+).
 • We werken ook in 2019 weer met punten voor een gedraaide bar-/keukendienst.
  Dit houdt in dat er voor wat betreft zwaarte een verschil in diensten zit.
  Een normale bar-/keukendienst brengt 3 punten op. Een zwaardere bardienst brengt echter 5 punten op. De zwaardere bardiensten zijn voornamelijk gepland bij toernooien, competities en andere activiteiten waarbij de eindtijd niet vooraf concreet is aan te geven. Het kan meevallen en het kan uitlopen. Onderdeel van zo’n zwaardere bardienst is ook dat je verantwoordelijk bent voor het afsluiten van de bar en paviljoen. Draai je nu 2 zwaardere bardiensten dan behaal je dus 10 punten en kun je volstaan met 2 zware diensten.
  Een zwaardere bardienst wordt in All United ook aangegeven.
 • Mocht je per ongeluk een foutieve datum hebben ingevuld in het jaarrooster dan kun je dit per mail (pc.bardienst@tc-boemerang.nl) laten weten aan de ‘commissie barplanning’. Je kunt daarnaast zelf al wel de juiste datum invullen. Verwijdering zal dan achteraf plaatsvinden en je krijgt daarvan ook bericht.
 • Niet tijdig zelf plannen houdt automatisch in dat de ‘commissie barplanning’ je bar-/keukendiensten voor 2019 gaat inplannen. Komt het dan niet uit dan zul je zelf voor vervanging of ruiling moeten zorgen.
 • De ‘commissie barplanning’ kan niet benaderd worden om een individuele dienst door een andere Boemeranger te laten draaien.

Succes

Het bestuur

nd Barplanning / paviljoencommissie.

Kan je niet?

Ruil met iemand of regel vervanging !

Informeer altijd de ‘commissie planning’ via een mail naar:

pc.bardienst@tc-boemerang.nl

Neem hier contact met ons op

Voor vragen/opmerkingen